Prehrana

Napitek: Multi EM Ferment

Multi EM-ferment je edinstven napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo efektivnih mikroorganizmov (31 sevov) in 31 različnih zelišč. En odmerek vsebuje kar 20 milijard živih probiotičnih mikroorganizmov!

A gremo najprej lepo po vrsti! ZAKAJ JE VSE VEČ ZDRAVSTVENIH TEŽAV? Ker se je spremenil svet…

Svet, v katerem živimo danes, ni v ničemer več podoben svetu, v katerem so živeli naši stari starši. In kot punčka sem odraščala na kmetiji, uživala na travniku nabirala rožice pojedla, marsikatero zel, ki je bila v neokrnjeni naravi, noben avto se ni peljal, čez tisti hrib, ki mu sedaj rečejo prijatelje, ja v kakšnih hribih pa ti živiš, ja ti hribi so zlata vredni, ne zavedajo, pa se kako je vsepovsod onesnažen zrak in kaj trenutno prihaja, kakšne spremembe.  In vrtovi ob cestah, kjer sadijo ljudje mimo pa polno avtomobil vsak dan, koliko težkih kovin je v tej solatki in špinači, ki ni nikakor zdrava po nobeni besedi.  Ne le narava, onesnažen je tudi zrak, ki ga dihamo, ki vsekakor znižuje kakovost našega bivanja predvsem zdravja.

Srečna sem za zdravo otroštvo, kjer sem dobila zares krasno popotnico za nadalje zelje, žganci, polenta, domač kruh, domač štrudelj…domača krušna peč, ki se vedno deluje in vedno bo. 🙂

Zjutraj žganci, največkrat koruzni, z mlekom in pozimi s kislim zeljem, za kosilo se je v krušni peči kuhala juha iz krompirja, korenja in kolerabe, za večerjo pa je bil krompir v olupku in prosena kaša.

Malo je ljudi, ki ne marajo prave domače hrane, ki so nam jo kuhale še naše babice. Takšna hrana bo vašemu telesu predvsem omogočila, da se čim bolj okrepi in tako uspešno upira prenašalcem prehladnih obolenj, ki poskušajo napasti naš imunski sistem. Neokrnjena narava res naredi čudež vašemu telesu, kaj pa še lahko ostali, ki nimate te možnosti, kaj storiti, da se v tem času okrepi imunski sistem.

Sama sem pred nedavnim prejela čudežni napitek, imela sem povratne informacije od strank, ki so ga kupovale v zdravi ekološki trgovinici, kjer sem svoje delo opravljala z velikim navdušenjem, da sama lahko pomagam ljudem, ali z nasvetom, prijazno besedo, ali pa res učinkovitim izdelkom. In ko ti pride stranka in pove, da je izdelek pomagal in kako so pozitivni učinki, kako se uredi črevesna flora, urejena prebava, kako so si okrepile imunski sistem, da so manj prehlajene, da se boljše spi, da boljše razmišljajo, da imajo polno energije…. To mi pomeni nekaj največ zadovoljstvo in seveda, da izdelek pomaga. Bravo  krasnemu in čudovitemu produktu – fermentiranemu eliksirju.

Po enomesečnem pitju tega čudežnega napitka in seveda v tem času, ko je aktualni KRONAVIRUS, je še kako pomembno jemanje MULTI EM fermenta, ker vas res obvaruje pred tegobami, ki vas lahko doletijo.

Sama sem ob pitju na tešče po eno mesečni kuri občutila razliko, seveda vidno. Imela sem trenutno zelo naporno situacijo, v tem norem svetu še seljenje. Res noro vse skupaj, ta čudežna steklenička mi je dala pa res moč, dodatno energije, imunski sistem okrepila, dvignila razpoloženje, uredila prebavo. Res sreča, da sem hitro prejela tole stekleničko, ki dela res čudežno moč. Ampak seveda se ne dam, v akcijo še za eno, v tej situaciji nuja.

Poskrbite za svoje zdravje in ostanite mladi z MULTI EM fermentom:

  • 31 zelišč in začimb,
  • Več-stopenjska fermentacija
  • 31 sevov Efektivnih Mikroorganizmov
  • Več kot 40 metabolitiv (antioksidanti, vitamini, minerali, encimi, L+, peptidi, fitokemikalije).

Priporočljivo kadar: 
• se ne počutite najbolje, vam zmanjkuje volje in energije,
• se težko skoncentrirate in/ali imate slabši spomin,
• se vas loteva brezvoljnost in depresija,
• nimate redne prehrane in prebave (zaprtost/diareja),
• vas pestijo prebavne težave (napenjanje, zvijanje, krči, vetrovi),
• pogosto zbolevate (npr. prehladi, izcedek iz nosa, alergije),
• menjate okolje (potovanja, dopust).

V procesu več-stopenjske fermentacije, ki posnema naraven proces človeške prebave, se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente: (antioksidanti, encimi, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna bio-dostopna hranila za celice.

Multi EM Ferment je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective Microorganisms), kjer je za velikim številom dobrodejnih mikroorganizmov skrito poglobljeno znanje o njihovi pravi kombinaciji, ki potencira učinkovitost delovanja. EM v telesu delujejo v popolni harmoniji, kot najbolj precizno uglašen orkester.

Več-stopenjsko fermentiran napitek z efektivnimi mikroorganizmi in rastlinskimi metaboliti.

Privoščite si ČUDEŽNI NAPITEK, ne bo vam žal. Dobite ga v lekarnah in v vseh bolje založenih BIO prodajalnah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja