Prehrana

BABY SHOWER ZA ANJO

Zabava za bodočo mamico, oz. presenečenje, ki si niti mislila ni naša Anja je bilo nadvse ganljivo za njo. Da lahko prihod dojenčka proslaviš s svojimi najbližjimi prijateljicami je gotovo nekaj posebnega.

Vsaka nosečnost je dar in to da v trebuščku raste novo bitje je potrebno vsekakor praznovati. Res je za našo Anjo tole zadnje druženje, saj nekaj časa po rojstvu dojenčka mamica ne more povabiti več prijateljic hkrati. Naš dogodek je bil  posvečen nosečnosti in seveda smo si vse dale duška bilo je veliko smeha, kakšen grenek priokus vsega je. Prijetno je, ker je vsaka povedala, kaj se je dogajalo v nosečnosti. Anja pa je prijetno pridobivala koristne informacije od nas punc.

Na baby showerju smo vsekakor vse punce stopile skupaj in pripravile nekaj malega za prigriznit, saj so nosečnice ves čas lačne. Pa na pijačo nismo pozabile, seveda brez alkohola.

Res smo imele preprost klepet z našo nosečnico.

Za prostor smo se potrudile dobile ključ in akcija ureditev njenega prostora po naše. To bilo presenečenje, ko odprla dnevno sobo.

Seveda sem kot organizatorka stopila v akcijo z mojimi donatorji, ki so podprli edinstven dogodek, tako, da lahko vsekakor vidite kaj vse se lahko vključi. Všeč mi je bilo, ker je Anja imela skrivnost izdanje spola. Tako, da smo prilagodile nekaj kar je nevtralno in res poživi prostor in tudi dojenčka, ki pride kmalu.

Darilca smo lično zložile na mizo, bilo vsega in polna miza je bila paša za oči. Vsak detajl je naredil svoje ali napis ali balonček, tako, da je bil prostor res pravi balzam za oči. Mala mizica je bila namenjena hrani, pijači. Seveda nosečnica ne sme piti alkohola, zato je bil zanjo otroški šampanjec, saj je potrebno nazdravit.

Kaj pa se lahko počne še poleg prehranjevanja in klepetanja na baby showerju?

IGRE polne smeha:

– NAPIS NA PLANIČKI

Vsaka udeleženka je prejela pleničko in flumaster. Na pleničko je vsaka napisala bodoči mamici šalo, pozitivno misel ( npr. odpiranje na lastno odgovornost, očka je na vrsti…). Pleničke je mami skrbno shranila in ji bodo polepšale marsikatero previjanje. J

–  PREVIJANJE DOJENČKA – IGRAČA

Igračo dojenčka morala naša Anja z zavezanimi očmi previti, mu dati pleničko in ga obleči.

PANTOMIMA

Udeleženke smo Anjo presenetile s pantomimo (novorojenček, hranjenje, previjanje, dojenje, podiranje kupčka, oblačenje, …) in seveda Anja naša je vse uganila…preveč lahko za njo.

– RISANJE DOJENČKA

Risanje dojenčka je bilo pa res najbolj smešno in nenavadno. Anja se ga je lotila z zaprtimi očmi in z levo roko, nastala je res zelo zanimiva ilustracija dojenčka.

  • UGIBANJE SPOLA, VELIKOSTI, TEŽE IN ROJSTVO DOJENČKA

Vsaka udeleženka je prejela list papirja, kjer je napisala predvideno težo in velikost novorojenčka ter predviden datum poroda, spol in ime.

Anja je liste skrbno shranila in po rojstvu bo znana zmagovalka.

            – UGIBANJE OBSEGA TREBUŠČKA

Vsaka udeleženka si je izbrala svojo dolžino vrvice in potem preverila, če zadela obseg Anjin nosečniškega trebuščka. Dobili smo zmagovalko, ki je bila najbližje obsegu trebuščka.

Vsekakor morajo biti igre, da je zanimivo in da je smeha polno.

Pa, da preidemo k donaciji naših izdelkov in vsega, kar Anja prejela, saj bila nadvse navdušena.

TORTISSIMA.SI

Je pri našem dogodku poskrbel za balončke, papirnatim krožnike, kozarčke in servete, ki so se ujemale z vsemi barvnimi odtenki.

Tortissima.si. Ponujajo tudi PARTY program, kjer lahko najdete marsikateri izdelek za popestritev (rojstnodnevne) zabave, kot so npr. krožniki, prtički ali kozarčki z motivom otrokove najljubše risanke, seveda pa imajo v programu nekaj izdelkov tudi za starejše.

Več na: https://tortissima.si/

DEKO SVET

Je poskrbel za napis BABY SHOWER ZA ANJO. Res prekrasen napis in tudi barve.

V spletni trgovini DEKO SVET najdete dekoracije za vaš dom, zabavo, poroko, rojstni dan ali preprost piknik s prijatelji.

Več na: http://www.deko-svet.si/

UNI DIZAJN

Tako prikupna voščilnica z spiskom vseh sodelujočih prijateljic je prišla Anji takoj do izraza, res prekrasna.

Unikatni izdelki narejeni z veliko ljubezni. Za male in velike. Kapice, copatki, kompletki, oblekice, nakit, voščilnice, vabila, šopki. Vse na enem mestu. Več na: https://unidizajnblog.wordpress.com/

PIKAPOLONICA

Pikapolonica – vse za otroka

 DONACIJE so bile s strani podjetij – (Pikapolonica, Chicco Slovenija in FreeON Slovenija).

Prispevali so darilca prsne blazinice Chicco, slinčke iz blaga in FreeON slinčke.

Za moje delavnice pa Chicco soparnik in mešalnik, katerega smo si ogledale, malo preizkusile. Več na naslednji delavnici, ko bodo bodoče mamice uvajale kašice, takrat pa nov dogodek poln presenečenj. Slinček pa bo eden za mami in eden za dojenčka, smeje povedala naša Anja.

Več na njihovih straneh:

https://www.pikapolonica.si/

PIKABU

Na Baby shower ne sme manjkati plenična tortica. Katera je bila res prekrasna in okvirček z najlepšim sporočilom za otroško sobico.
Pikabu je znamka darilc, ki nosijo v sebi IZVIRNOST in SRČNOST ustvarjanja za naše male zaklade.

Več na njihovi fb strani : https://www.facebook.com/babypikabu/ http://www.eko-pegan.com/

SUPERŠIK

Tako lep dodatek okvirček za sobico našega dojenčka- TI SI MOJ SONČEK, kako zelo ljubko.

Pester darilni program modernih, unikatnih in personaliziranih grafik. Pričarajte si najlepši trenutek, spomin, ki bo ostal za vedno!

Več na njihovi strani: https://supersik.si/

MALA MAZA

Za našo Anjo in krasno majčko, ki je res bilo pravo presenečenje za njo je ravno prava. Bila e zelo lepa majčka, ki bo vsekakor kmalu na fotografiranju za katerega smo se punce potrudile, saj je Anja prejela fotografiranje in ta majčka bo lahko prisotna na samem fotošutingu.


Personalizirana-unikatna otroška oblačila to ponuja MALA MAZA.

Več na strani:

https://malamaza.si/

DOLGOUHEC – OTROŠKA PRODAJALNA

Ko je naša Anja povonjala milo za tuširati jo je takoj prepričalo vonj, kako dišalo in vlažilni robčki, pa čudežna kremica za ritko s cinkom, ki je res edinstvena. Bila zelo navdušena nad izdelki.

Kaj šele, ko sem delček predstavila, res ljubki izdelki, ki kar vabijo.

Kjer otroški svet domišljije postane resničnost !

Več na njihovi prekrasni strani:

https://www.dolgouhec.eu/

MUSTELA SLOVENIJA

Za vse udeleženke poskrbeli za zelo pripročne male kompletke, katere bodo punce preizkusile. Anja pa še bila deležna medvedka kateri se bo stiskal k dojenčku in seveda kremica od mustele, ki dela čudeže.

Naravni dermokozmetični izdelki prilagojeni nežni in občutljivi koži novorojenčkov, dojenčkov, otrok, nosečnic in mamic.

Več na njihovi strani:

https://www.mustela.com/

KOLORKY SLOVENIJA

Te plenice so pa res punce sprejele z navdušenjem, pisale misli in pozitivna sporočila za Anjo na njih in jih hvalile, kako posebne in lepe so. Res te deluxe pleničke tako lepe, da že na oko prepričajo vsako mamico.

Otroške plenice Kolorky so EKO. Izdelki označeni z EKO so izdelki, pri katerih ni dovoljena uporaba škodljivih kemičnih sredstev in umetnih materialov. Plenice so tako narejene iz naravnih in bio obnovljivih materialov, ki ne dražijo nežne dojenčkove kože in ne povzročajo alergij.

Več na njihovi strani: https://www.kolorky.si/

TORRAS SLOVENIJA

To bilo pa res presenečenje. Punce pazijo na linijo, ampak te čokolade, da lahko brez slabe vesti jedo, to pa nekatere še niso poskusile, kakšno zanimanje za sladke pregrehe. Vsaki je romala v torbico z veselim nasmeškom.

Mar Medica d.o.o. je podjetje ki uvaža in prodaja čokolado Torras iz Španije, z dovoljenjem matičnega podjetja zastopamo znamko Torras Slovenija.

Poglejte si njihov stran in še druge izdelke, ki jih ponuja:

PEGAN enostavno naravno

Kaj bi brez zdravih prigrizkov piškotkov za katere je poskrbelo podjetje PEGAN. Za vse udeleženke pa zdrava popotnica mleta lanena semena, kako so se puncam zaiskrile oči, prava poslastica za zdrav zajtrk je rekla ena udeleženka.

Naglica sveta si podreja vsa področja našega življenja, tudi tako bistveno, kot je prehranjevanje. Dobro in zdravo se sliši zapleteno, zamudno in dolgočasno. Pa ni. Le pravilno moramo izbrati. Izdelki Pegan vsebujejo le tisto, kar je dala narava v najpopolnejši obliki. Izključno iz ekološke pridelave in brez dodatkov, le nežno sušeno. Vsebujejo le sestavine brez glutena in take, ki so koristne za telo in zdravje. Predvsem pa take, ki naš jedilnik obogatijo tudi z odličnim okusom. Enostavno naravno.

MALINCA – POLNA SHRAMBA ZDRAVJA

Za razvajanje punc vzorčki kremice za obraz in blokci od malince. Zraven še pa kakav, ki ga nismo uspele poskusit. To pa bomo, ko bo druženje z miniji.

Malinco pa vsekakor poznajo punce. Večkrat se pocrkljajo z recepti za zdrave jedi, nasveti in številnimi informacijami o zdravem življenju.

Več na njihovi strani:

www.malinca.si

PEONY- DARILA IZ SRCA

Ampak mini čokoladke na temo baby showerja so bile tako prikupno mikave, da to je šlo za med. Punce so jih občudovale, nekaj novega, drugačnega.

Zakaj ne bi naslednjič, ko boste partnerju ali partnerici, staršem, prijatelju ali kateri drugi vam dragi osebi poklonili čokolado. Personalizirane čokoladne bombonjere z vašim sporočilom, vama ljubi osebi Darilo iz srca narejeno z srcem, res nekaj posebnega.

Poglejte si več na fb strani: https://www.facebook.com/peonysiti/

MALČKOVE SANJE

Valerija oseba, ki dela to z dušo in srcem je za našo Anjo pripravila pleničarko, kjer bodo pleničke, robčki, vse na enem mestu. Anja je bila navdušena nad tako posebno in z barvami, ki so ji bile pisane na dušo.

Unikatni ročno narejeni izdelki za dojenčke po vaših željah.

Več na fb strani: https://www.facebook.com/malckoveSanje/

MINILEMADE izdelki za dojenčke in otroke

Le ninica to pa res nekaj posebnega drugačnega. Anjo navdušila ni razumela, zakaj pa točno namenjena. Super novost, za bodoče mamice. Drugačno in zelo lepo, izbrano z dušo., tudi ostali izdelki.

Unikatni in ročno narejeni izdelki in pripomočki za dojenčke, otroke in njihove mamice. MiniLEmade unikatni izdelki so prijetni za igro ali kot čudovita dekoracija v otroški sobici. Naravni materiali, ki ustrezajo varnostnim standardom, razvijajo otroško igro in domišljijo. 

Več na fb strani: https//www.facebook.com/minilemade/

ARIA trgovina s pripomočki za ustvarjanje

Za temi prekrasnimi izdelki pa stoji moja Urška, moja dušica, ki res vsak izdelek ustvarja s srcem in res vsak motiv je prilagojen njenim navdihom in seveda barve, ki prepričajo vsako mamico ali pač vsako punco. Anja je tako občudovala obesek za ključe, tako poseben srček in trakec je roman kar lutki dojenčku, bilo polno smeha.

Več na fb strani: https://www.facebook.com/arialove.si/

PIKAPOKA- RUTICA

O kako lepa rutica, jo je okoli obrnila dojenčku lutki, takoj je romal nanj in maska, ki trenutno nas spremlja na vsakem koraku bo seveda našo Anjo spremljala v porodnišnico, bila je navdušena nad barvnim kontrastom in res na zelo lepimi izdelki, prav tako ostale punce.

Slinčki ali le kot modni dodatek  – rutice so ročno delo, res posebni in drugačni in pašejo vsakemu otročku.

Več na njihovi strani:

http://www.rutice.si/

KIDDO.SI ZA NAJMLAJŠE S KARAKTERJEM

Nogavičke za našega dojenčka to sta bila pa tako lepa para, da nismo vedeli, ali bi odpirali ali pa samo gledali. Občudovanja vredni izdelki, ki so malo drugačni in posebni.

Spletna trgovina, ustvarjena za najmlajše s karakterjem. Njihova ideja je ponuditi udobna otroška oblačila, ki združujejo sodoben stil, kvalitetno izdelavo in pozornost do še tako majhnih detajlov.

Več si poglejte na strani:

https://kiddo.si/

UNQSTUFF- unikatna oblačila in dodatki

Tako lepe krpice, za brisanje noskov, za polivanje, da ajajo na krpico, za ninico, res tak unikat so romale v roke in vsi smo jih veselo božali, prijetno blago, ki prepriča vsako mamico, res prekrasni izdelki.

MODA ZA NOSEČNOST & DOJENJE ŽENSKA in OTROŠKA MODA

Več na njihovi strani:

https://www.unqstuff.si/

MIMOSSA – lepotilni in kozmetični izdelki ter osebna nega

Kako pa to milo diši in kako lepo. To bile besede naših punc. Res občudovanje vredni izdelki izdelani s srcem. Za tem stoji prikupna dušica Sara, ki ustvarja res s svojimi pridnimi rokami in nastajajo izdelki občudovanja vredni.

Mimossa je ročno izdelana naravna kozmetika, ki nastaja v lastnem okolju.

Več na njeni strani: https://mimossa.si/

MINI BINI

Le kdo ne pozna mini bini, celo ena udeleženka se pohvalila z njihovo torbico, druga z oblačili, ki jih kupuje za svoje hčerke, vsaka pozna in koliko presenečenja za popuste za udeleženke, to so bili nasmehi na obrazu in veselje. Le kaj bo naša Anja izbrala našemu presenečenju, kaj menite?

Mini Bini predstavlja kolekcijo unikatnih izdelkov za male in velike (oblačila, dodatki, dekoracija,…).

Več na njihov fb strani: https://www.facebook.com/minibinibaby

Iskrena zahvala vsem donatorjem, ki so naredili naš baby shower popolen z njihovimi izdelki. Naša Anja je bila presenečena in tudi ona se zahvaljuje.

Drugače pa je tako lepo videti, kako se lahko prekrasen dogodek pripravi v pravo presenečenje, ki traja do poznih ur, ob smehu in čudovitih pogovorih, igrah in seveda krasnih izdelkih, ki jih še dolgo ne bomo pozabile tako ne bodoča mamica, kot udeleženke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja