Prehrana

ASSORBELLO (oglas)

Naslovna

ASSORBELLO

Glede na to, da za svojega otročka vseskozi uporabljam linijo izdelkov Assorbello, bi želela iz prve roke podati mnenje, kako se izdelki obnesejo pri nas.

Vsekakor nam niso ustrezale nobene pleničke. Ali so premočile, ali so se trgale, ko sem želela pripeti, še huje pa je rdeča ritka, ki se je pojavila.

Plenicke

PLENICE Assorbello so vsekakor nepogrešljiv izdelek za previjanje mojega dragega sinčka.

Planice so zasnovane po novem in inovativnem konceptu:

  • Stranske pregrade omogočajo večjo neprepustnost in zaščito.
  • Zaradi izjemno vpojnega jedra in prepustne zunanje plasti je koža suha in sveža.
  • Anatomska konstrukcija na mednožnem območju otroku omogoča svobodo gibanja.
  • Mehki, izjemno elastični trakci za zapiranje. Stranski trakovi zagotavljajo večjo zaščito in boljše zadrževanje mokrote in blata.

Robcki

Ne samo pleničke, ustrezajo nam ČISTILNI ROBČKI. Vlažilni robčki Assorbello up imajo blažilni učinek, sej so obogateni z alojo, kamilico in vitaminom E, zaradi tega so vsekakor primerni za čiščenje otroka, saj za sabo pustijo mehko in dišečo kožo. Nam so uspešno nadomestili vodo in milo.

Krema

Kaj pa bi brez zaščitne kremice z cinkom za ritko, ki nas ni pustila na cedilu. Ritka ni bila nikoli vneta.

Zaščitna krema s cinkovim oksidom je primerna za nego razdražene kože in za rdečico. Mi smo jo uporabljali ob vsaki menjavi pleničke. Po umivanju se dobro posušila mojega otročka in nanesla majhno količino kreme na območje, ki sem ga želela zaščititi.

Šampon

Za kopanje nam ni manjkalo Assorbello kopalno mleko, ki je zelo nežno za kopanje. Obogateno je z alojo, kamilico in vitaminom E, je pa brez parabenov in agresivnih mil. Koža pa je po kopanju bila popolnoma mehka.

Šampon

Assorbello šampon je nežen, mlečen šampon. Posebej poskrbi za tanke in krhke otroške lase. Je brez agresivnih mil in brez parabenov, pomaga pri razdraženju lasišča in ne draži oči.

Olje

Kaj pa bi mi brez Assorvello blažilnega olja. Tukaj pa se vidim, da moj otroček vseskozi naoljen. Obožuje to olje, ki je prijetnega vonja in seveda po olju ima krasno kožo.

Olje je primerno za masiranje in skrbi za nežno otroško kožo. Za mehko in elastično kožo masirajte čisto kožo.

Vlozki

Poskrbela pa sem tudi zase in sem navdušena nad Bombažnimi vložki LAURELLA. Mehek sloj iz 100% bombaža, so vsekakor izredno mehki. Za udobje in zaščito vsakodnevne intimne nege. Zaupala sem mehkobi in svežini, ki jo zagotavlja bombaž.

received_219027182101148received_223102515055266received_1925561147746740received_1046199258880725received_453345218480848received_2203403949923390

 

 

 

 

 

Več INFO: Dolgouhec.si

Mene so prepričali ASSORBELLO izdelki za najmlajše, ker so nežni, in tako zelo edinstveni.

Pripravila: Marjetka Založnik, svetovalka za zdravo otoško hrano in mamica malemu Žanu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja