Prikazujem 11 Rezultate
Prehrana

Oddaja Klepet ob kavi 17.2. ob 17:40

Ne ukvarjajte se pretirano in ne obupujte, če otrok nekaj poje, potem pa se temu v prihodnosti upira. Če je pojedel nekaj in nato zaprl usta ima pač dovolj. Pustite otroku čas, ki ga potrebuje, in ga nikar ne silite, da mu ne boste s tem nakopali večje težave v prihodnosti.
Jutri 17. 2 pa ne zamudite oddaje Klepet ob kavi , kjer bom v živo v studiju od 17.40 z vami delila par zdravih receptov za vaše najmlajše.

Prehrana

Vabilo na predavanje: Svet na krožniku (Ljubljana, 27. 1. 2016)

Vabimo vas na predavanje “Svet na krožniku”.

  • Ste se kdaj vprašali od kod prepotuje vaša hrana na krožnik?
  • Se izogibate hrani, ki vsebuje več kot pet sestavin?
  • Veste kaj pomeni vitalno živilo?

V prehrani se nahajajo velike količine nevarnih barvil, emulgatorjev, skritih sladkorjev, ipd. Na delavnici se bomo pogovarjali o pasteh sodobne prehrane, katere E- je poznamo in kateri so zelo nevarni, govorili bomo tudi o natrijevem glutamatu, zakaj je škodljiv in v katera živila ga dodajajo proizvajalci predelane hrane.  Izvedeli boste tudi zakaj so škodljive mikrovalovke in še mnogo drugih koristnih nasvetov, da se boste znali sami izogniti skritim pastem med obširno ponudbo na policah veleblagovnic. Predavanje bo vodila Marjetka Založnik.

Veselimo se vašega obiska.

Podrobnosti o predavanju

(več …)

Prehrana

Srečno 2016

Ob iztekajočem letu 2015 bi se vam rada zahvalila za pozornost, ki ste jo namenili. Veseli me, da radi spremljate moje recepte in koristne nasvete, namige in upamo, da bo tako tudi v prihodnje.

Naj vam leto 2016 prinese zvrhan koš zdravja. Da bi znali prisluhniti dragocenemu znanju, ki ga iz roda v rod prenašajo naši predniki in da bi hkrati ohranili zaupanje v našo domačo pristno hrano in se vsak dan posebej crkljali ob zdravem kosilu.

Poskrbite pa, da svojim malčkom privoščite kakovostno hrano, saj veste, da je od nje odvisen njihov razvoj in zdravje. Iz dneva v dan se pa potrudite osrečiti sebe in bližnje ter naj vas spremlja pozitivna energija.

10255127_544270092403052_6275181357822142750_n
(več …)